Igló jövője A 13 milliós faeladás kapcsán: Fürész áthelyezése a Kőaljára. Láda- és butorgyár. - Iparvasut személyforgalommal Iglófüredre
Firma Reiner és Mandula erdő- és gőzfürész-vállalat r. t. Igló (Lesnícky podnik a parná píla Reiner a Mandula a. s. Spišská Nová Ves) so sídlom v Spišskej Novej Vsi začala prípravné práce na produkciu dreva. Výstavba priemyselnej železnice bude aktuálna okamžite po premiestnení píly do Podskaly (Kőalja), alebo po výstavbe novej píly. V tom prípade bude možnosť zriadenia fabriky na debny a nábytok. Zároveň by sa dala vyriešiť aj otázka osobnej dopravy po priemyselnej železnici do Novoveských kúpeľov (Iglófüred).