A harctérről
Z bojiska píše 5. júla 1917 do redakcie Ödön Thern, že dlhé priatelenie sa s Rusmi sa skončilo a od konca minulého mesiace prebiehajú ťažké delostrelecké a mínometné boje na celej frontovej línii, takže predpokladá sa útok na pozície 67. pešieho pluku.