Az iglói fürésztelep áthelyezése
Členovia inšpekčnej lesnej komisie si spolu s Bélom Mandulom boli prehliadnuť lokalitu Podskala (Kőalja), kde chcú premiestniť novú pílu. Stavebný inžinier priemyselnej železnice vystvetlil vedenie novej trate popri potokoch Taubnitz a Eschseifen popod mosty Košicko-bohumínskej železnice. Primátor Cornel Folgens zároveň vyhlásil, že nemožno obsadiť celú lokalitu pre pílu, pretože je chystané ešte zriadenie ďalšieho veľkého priemyselného parku.