Kitüntetett 9-es honvédek
Z 9. honvédskeho pešieho pluku dostal Striebornú medailu za statočnosť 1. triedy poručík v zálohe István Maczkó. Bronzovú medailu za statočnosť dostali: desiatnik János Bitó, vojak András Riba, slobodník Bálint Árvai, vojaci v zálohe István Lengyel, János Ágoston a Miklós Hutnyik, slobodník Mihály Hlovanisen, vojak József Bálint, kadet v zálohe Lajos Horváthy, poručík v zálohe Leo Petrasovszky, vojaci v zálohe János Gazsi a János Szurmai, domobranci János Salak a Mihály Roszolenko, vojaci András Lesko a János Leszny, domobranec András Smocer, desiatnik Vilmos Alexy, vojaci v zálohe Péter Fülöp a András Lovász, čatár v zálohe Béla Rabin, desiatnici Bertalan Kis, János Bitó, Lajos Piskóti, domobranec Dénes Jakab, slobodník, titulárny desiatnik Samu Stark; domobranci György Bednarik a András Kocsusko.