Uj szinigazgatónk kapta meg a szentesi Tóth József szinházat
Hugó Heltai dostal divadlo Józsefa Tótha v Szentesi spomedzi 3 uchádzačov. Od 28. augusta do 15. októbra 1917 bude mať v divadle predstavenia práve divadelná spoločnosť a kapela riaditeľa severouhorského divadelného obvodu Huga Heltaiho.