Münnich Kálmán a pénzügyi bizottságban
Dvorský radca a parlamentný poslanec Koloman (Kálmán) Münnich bol zvolený do finančného výboru poslaneckej snemovne, kde sa teraz zo Strany práce dostalo menej členov, než minule.