Személyzeti ügyek a Ksodnál
U Košicko-bohumínskej železnice bol budapeštiansky lekár Dr. Ernő Neuber vymenovaný traťového lekára bez honoráru s titulom lekárskeho radcu a poverený chirurgickou starostlivosťou zamestnancov Košicko-bohumínskej železnice a ich členov rodín. Traťovému lekárovi Dr. Gyulovi Benyovszkymu z Varína (Várna) končí ku 30. septembru zmluva lekárskej služby u železnice. Zástupcovi traťového lekára Dr. Arnoldovi Brichtovi k jeho zdravotnému obvodu budú patriť od 1. júla výlučne Vrútky (Ruttka), vrátane úseku do Varína a bude poverený funkciou traťového lekára. Traťový lekár Uhorských štátnych železníc (MÁV) Dr. János Löwenrosen bol poverený funkciou traťového lekára výlučne v úseku po Žilinu a Varín. Budapeštiansky odborný lekár Dr. Ödön Tuszkai bol poverený lekárskou starostlivosťou zamestnancov odkázaných do Mariánských lázní (Marienbad). Kráľovský banský lekár Dr. Lajos Barcsy zo Soľnej Bane (Sóbánya) bol poverený vedením nanovo založeného banského obvodu v Solivare (Sóvár). Traťový lekári Dr. Ármin Klein z Kežmarku a Dr. Frigyes Gabriel zo Spišskej Belej (Szepesbéla) boli poverení striedavý vedením zdravotného obvodu v Podolínci (Podolin) v párnych a nepárnych mesiacoch.