Kitüntetett táblabiró
Kráľ udelil pri príležitosti penzionovania na vlastnú žiadosť sudcu budapeštianskej súdnej stolice Dr. Ödöna Philippiho, s titulom sudcu súdnej tabule, krajana zo Spiša, za jeho dlhoročnú vernú a usilovnú službu Rad železnej koruny 3. triedy.