Iglófüreden
Na hostinského Novoveských kúpeľov (Iglófüred) Jenőa Demjéna idú všeobecné pochvaly. Naposledy mal 270 hostí. Všetky izby na prenájom v domoch v Novoveskej Hute sú obsadené a hostia čakajú v spišskonovoveských hoteloch na uvoľnené izby v Novoveských kúpeľoch, kde je 274 osôb. V kúpeľoch dovolenkujú okrem iných aj generáli Daubner, Arnótfalvy a Récsey.