Üzenet orosz fogságból
Spravodajská kancelária Červeného kríža oznamuje, že kapitán 9. honvédskeho pešieho pluku Róbert Hausenblass, ktorého v apríli repatriovali do Dánska, napísal 1. apríla správu, že všetci košickí dôstojníci zo zajateckého tábora v Krasnojarsku sú zdraví.