Katonai kitüntetések
Kráľ udelil kapitánovi 9. honvédskeho pešieho pluku Ernestovi (Ernő) Paksymu Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi a štábnemu lekárovi 38. pešieho pluku Oszkárovi Lövenbeinovi, rodákovi z Gelnice, za obetavú službu pred nepriateľom opätovne udelil najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi. Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy opätovne dostal desiatnik József Pósta, Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy dostal desiatnik József Parkanszky, Bronzovú medailu za statočnosťdostali vojak Antal Stoll a domobranec János Bata, všetci z 9. honvédskeho pešieho pluku.