Dr. Neogrády Lajos alispán évnegyedes jelentése a vármegyei nyári közgyüléséhez - Neogrády, Lajos 1860-1924
Článok uvádza prepis podrobného štvrťročného hlásenia podžupana Dr. Lajosa Neográdyho najmä o celkovom hospodárskom stave Spišskej župy, ktoré predniesol na valnom zhromaždení Spišskej župy 30. júna 1917.