Szontágh Sándor megtiszteltetése
Vicesenior evanjelickej cirkvi Sándor Szontágh, duchovný zo Spišského Podhradia (Szepesváralja) bol na schôdzi miškolcského obvodu poctený funkciou predsedu finančnej komisie obvodu.