Az olasz frontról
Z talianskeho frontu posielajú 15. júla 1917 do redakcie pozdrav: strážmajster János Glaser z Kežmarku, strážmajster Gyula Biba z Kežmarku, čatár Ferenc Jamisch zo Spišskej Novej Vsi, čatár Frigyes Herz, Arpád Gildán, strážmajster Messinger, dôstojnícky čakateľ Andor Scholtz, čatár Márton Sterbák a Mihály Horák zo Spišskej Novej Vsi.