Személyzeti ügyek a Ks.-Od.-nál
U Košicko-bohumínskej železnice odchádza z jej radov k 30. septembru 1917 výhybkár 1. triedy József Móri a ku 30. novembru 1917 výhybkár 2. triedy András Buchtják. Dňa 12. apríla zomrel v poľnej nemocnici v meste Kaluš (Kalus) v Haliči staničný dozorca István Hordó. V Budapešti zomrel 13. júla kancelársky manipulant Gyula Baghy.