Hadi kitüntetés
Cisársky a kráľovský poľný duchovný z Liptovského Trnovca (Liptótarnóc) József Novotny dostal za vynikajúce zásluhy v oblasti vojenského zdravotníctva v Mukačeve (Munkács) Čestný odznak Červeného kríža 2. triedy s dekoráciou.