Az Uj szinigazgató megszervezte társulatát
Nový divadelný riaditeľ Hugó Heltai a jeho manželka, baletná majsterka navštívili Spišskú Novú Ves, Levoču a Kežmarok. Divadelnú sezónu začne 26. augusta v Szentesi. Článok uvádza vedenie, divadelný i technický personál divadelnej spoločnosti.