Halálozás
V Spišskej Novej Vsi zomrela po niekoľkodňovej chorobe manželka vrchného inšpektora Košicko-bohumínskej železnice Károlya Zalána, rodená Ilka Langsfeld, ktorá bola na návšteve u svojho staršieho brata Kálmána Langsfelda, penzionovaného riaditeľa sporiteľne. Za zosnulou smútia rodiny Langsfeld, Launer, Madarász a Ujtelky.