Kitüntetés a halál után
Poručík 67. pešieho pluku v zálohe József Roskoványi, ktorý vo februári zomrel hrdinskou smrťou po zásahu granátom, vol vyznamenaný Vojenským záslužným krížom 3. triedy s dekoráciou a mečmi.