Katonai kitüntetések
Kráľ udelil nadporučíkovi 85. pešieho pluku Mironovi Gyilovi, kapitánovi 67. pešieho pluku Gézovi Vrublovszkymu a plukovnému lekárovi 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Dr. Izidorovi Papovi najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi.