Szepesmegyei erdészek előléptetése
Minister poľnohospodárstva menoval uhorských kráľovských lesných inžinierov Bertalana Eördögha a Ede Zimanna za hlavných lesných inžinierov v VIII. platovej triede a titulárneho hlavného lesného inžiniera Sándora Spengela za hlavného lesného inžiniera v v VIII. platovej triede.