67-esek kitüntetése
Redakcia uvádza zoznam vyznamenaných vojakov 67. pešieho pluku. Poručíci Frigyes Flachbart a Tivadar Marczy dostali za hrdinský čin, ktorý vykonali ešte v hodnosti práporčíkov Bronzovú medailu za statočnosť. Za výnimočne odvážny postoj dostal šikovateľ János Kratohvilla z Matejoviec (Mateóc) Striebornú medailu za statočnosť 1. triedy, kaprál Mihály Malyak z Hradiska (Kisvár), slobodník János Szendrei z Baldoviec (Baldóc) a slobodník Ágost Kozák z Gelnice Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy. Článok ďalej uvádza mená a bydliská ďalších vojakov zo Spiša, ktorí dostali Bronzovú medailu za statočnosť.