Halálozás
V Košiciach zomrela vo veku 63 rokov vdova po Bélovi Szuballym, rodená Zsuzsanna Brunovszky. Smútia Rezső Szubally a manželka Jánosa Holéczyho z Krompách, vdova po Gyulovi Tárnaim z Košíc a príbuzní.