Csütörtökhelyi búcsú
V Spišskom Štvrtku (Csütörtökhely) sa pri príležitosti Nanebovzatia Panny Márie konal odpust pre celé široké okolie. Veľkú omšu celebroval levočský opát Celestín Kompanyik a svätú reč viedol Dr. János Ruszinyák zo Spišského Štiavnika (Savnik).