Münnich Kálmán kitüntetése
Arcivojvoda František Salvator udelil dvorskému radcovi, poslancovi uhorského snemu Kolomanovi Münnichovi de Jánosvölgy, poverencovi spolku Červeného kríža za výnimočné zásluhy v oblasti vojenského zdravotníctva počas vojny Čestný odznak Červeného kríža 2. triedy s dekoráciou.