Katonai kinevezések
Kráľ povýšil štábnych podplukovníkov Sándora Münnicha a Aurela Stromfelda, respektíve podplukovníka 85. pešieho pluku Jánosa Meistera na plukovníkov. Majorov 34. pešieho pluku Józsefa Zsedényiho, Aladára Petróczyho de Petrócz a majora 67. pešieho pluku Viktora (Győző) Piffla na podplukovníkov. Práporčíka v zálohe Bélu Ujfalussyho de Szepesdarócz z 15. pluku ťažkých húfnic, Károlya Karsayho, Lea Petrasovszkyho, Lászlóa Kissa Orosza, Józsefa Bodora a Lajosa Klokocsána z 9. honvédskeho pešieho pluku na poručíkov.