Birósági kinevezések
Kráľ udelil levočskému okresnému sudcovi Lajosovi Ráczovi a okresnému sudcovi Gyulovi Szörényimu z mesta Alibunar (Srbsko), rodákovi z Levoče titul sudcov súdnej tabule. Sudcov súdnej stolice v Levoči Kálmána Misleyho a Dr. Bélu Kélera, okresného sudcu Gézu Okályiho zo Spišskej Soboty povýšil do VII. platovej triedy. Podsudcu okresného súdu v Starej Ľubovni Dr. Ervína Borosa, podsudcu okresného súdu v Spišskej Starej Vsi Dr. Józsefa Rázsóa, podsudcu súdnej stolice v Levoči Dr. Gézu Horvátha menoval za sudcov súdnej stolice a podprokurátora Sándora Grúsza z Levoče za prokurátora. Notára súdnej stolice v Levoči Eleka Viszlóczkyho povýšil do IX. platovej triedy.