Katonai kinevezések
Poručík 67. pešieho pluku v zálohe László Gallotsik a poručík 85. pešieho pluku v zálohe Ernő Bruder boli preložení do riadneho stavu armády. Major 9. honvédskeho pešieho pluku Gyula Tavassy bol povýšený na podplukovníka. Absolventi honvédskej kadetskej školy Gusztáv Lukács, Gyula Baranyai, Miklós Mikó, Lajos Kristó, Béla Belius, József Bercsényi, Kálmán Vörös a Dezső Lengyel boli povýšení na práporčíkov u 9. honvédskeho pešieho pluku.