Katonai kinevezések
Nadporučíci 85. pešieho pluku Mihály Cindric a Gusztáv Jeszenszky de Kisjeszene boli povýšení na kapitánov. Poručíci 9. honvédskeho pešieho pluku János Abrahám Pattantyus a István Dreischock boli povýšení na nadporučíkov, práporčíci Miklós Burger, Sándor Malcher a László Lengyel boli povýšení na poručíkov u 9. honvédskeho pešieho pluku.