Háboruskitüntetések
Kráľ udelil za horlivé služby vykonané počas vojny civilný Vojenský záslužný kríž 1. triedy: kuriálnemu predsedovi Antalovi Güntherovi, županovi Spišskej župy barónovi Tiborcovi Máriássymu, štátnemu radcovi odboru ministerstva financií Dr. Lajosovi Walkóovi, Dr. Oszkárovi Thirringovi, riaditeľom priemyselných škôl Bélovi F. Sztankaymu a Kálmánovi Csizmaziovi; štátnemu tajomníkovi ministerstva poľnohospodárstva Bélovi Zsedényimu, rektorovi zverolekárskej vysokej školy Dr. Ferencovi Hutyrovi de Szepeshely, vrchnému inšpektorovi veterinárskeho zdravotníctva Tituszovi Ulyarikovi, zástupcovi riaditeľa Geologického ústavu Dr. Tamásovi Szontághovi zo Spišskej Novej Vsi, Szilárdovi Krompecherovi, titulárnemu vrchnému inšpektorovi veterinárskeho zdravotníctva Ernő Kardevánovi, hlavnému zverolekárovi Gyulovi Augusztinymu, riaditeľom štátnych základných pedagogických ústavov Sándorovi Gömörimu a Mihályovi Karolinymu; učiteľovi štátneho základného pedagogického ústavu Gyulovi Lechniczkymu civilný Vojenský záslužný kríž 2. triedy; pomocnému priemyselnému inšpektorovi Sándorovi Barabásovi a učiteľovi priemyselnej školy Gyulovi Blocknerovi civilný Vojenský záslužný kríž 3. triedy.