Fülöpp József halála
Dňa 19. augusta 1917 vo veku 39 rokov po dlhej chorobe zomrel daňový radca mesta Poprad, zodpovedný redaktor novín "Tátravidék" József Fülöpp. Rodina vydala smútočné oznámenie. Pochovali ho 21. augusta podľa rímskokatolíckeho obradu na rímskokatolíckom cintoríne v Poprade. Článok uvádza mnohých členov rodiny zosnulého.