Müvészestély Lőcsén A vak katonákért
Dňa 21. augusta 1917 usporiadala malá umelecká spoločnosť vo vypredanom mestskom divadle v Levoči dobročinný umelecký večierok na podporu oslepnutých vojakov, ktorí navštívila mestská a župná inteligencia, na čele so županom Tiborcom Máriássym, členmi rodiny Csákyovcov. Organizáciu podujatia mali na starosti manželka Dr. Frigyesa Müllera a novinár István Klaszek.