Polgármesterünk ezüst lakodalma
Dňa 23. augusta oslavuje primátor Spišskej Novej Vsi Cornel Folgens s manželkou, rodenou Olgou Marczy 25. výročie sobáša. Zástupca hlavného mestského notára Dr. Alfréd Singer manželom blahoželal v mene úradníckeho zboru mesta.