Katonai kinevezések
Poručíci 67. pešieho pluku v zálohe Gyula Vajda, Gusztáv Benkő, Alajos Jankovich, Győző Cséplő a poručíci 85. pešieho pluku v zálohe Rezső Pártos, Gyula Dubay, Lajos Szabó a Sándor Waldmann boli povýšení na nadporučíkov. Hospodársky dôstojnícky čakateľ 9. honvédskeho pešieho pluku Dr. Gábor Láczay bol povýšený na poručíka.