Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil Győző Kirchmayera, učiteľa pápežskej štátnej základnej ľudovej školy učiteľského ústavu do VII. platovej triedy a riadneho učiteľa štátnej základnej ľudovej školy učiteľského ústavu v Spišskej Novej Vsi Lászlóa Lovassa do VIII. platovej triedy.