Uj pénzintézet Késmárkon
Po zrušení miestnej banky v Kežmarku na žiadosť predstaviteľov mesta obsadí toto miesto otvorením pobočky sporiteľna zo Spišského Podhradia, jeden z najstarších peňažných ústavov v kraji. Pobočka začne činnosť v budúcom mesiaci.