A kilences honvédek szept. 2-iki ünnepélye - Tárnai, Andor
Článok uvádza najväčších finančných darcov pre akciu základiny vdov a sirôt vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku, ktorá sa uskutoční 2. septembra 1917 v Košiciach.