Katonai előléptetések
Poručíci v zálohe Dr. Jenő Bellus a Béla Kuczora z 85. pešieho pluku boli povýšení na nadporučíkov; domobraneckí dôstojnícki čakatelia Dr. Armin Kabos (Kornhauser), Ferenc Haltenberger, Tivadar Jureczky boli povýšení na poručíkov; hospodárski poddôstojníci Jenő Barta, Dr. Béla Balázs, András Laczus na poručíkov a pomocný lekár Dr. István Gerzon z 9. honvédskeho pešieho pluku bol povýšený na vrchného lekára.