Katonai előléptetések
Nadporučíkmi v zálohe sa stali: poručíci 85. pešieho pluku Béla Kovásznay, Rezső Reszegi, Árpád Kormány, Ferenc Müller, Ede Kiss, Géza Meschini, Béla Orbán, Ferenc Venglarcsik, György Nováky, Sándor Oszlányi a poručíci 67. pešieho pluku Frigyes Flachbart, Ede Benkő, Manó Polgár, Béla Kmetty, Vilmos Mayer, Jenő Klein, Károly Hajba.