Az "Absztinens pap"
Pod názvom "Absztinens pap" momentálne vychádza spojené 7. a 8. číslo periodika, ktoré rediguje a vydáva rímskokatolícky farár z Batizoviec (Batizfalva) Edmund (Ödön) Schürger. Článok uvádza stručný obsah periodika.