Tanári előléptetések
Učitelia štátnej vyššej reálnej školy v Levoči Aurél Kauffmann, Titusz Barla Szabó, János Breznyák boli povýšení do VII. platovej triedy; učitelia štátnej vyššej reálnej školy v Levoči Dezső Szabó, Mihály Várady a učiteľ kráľovského katolíckeho vyššieho gymnázia v Levoči Kálmán Murgas do VIII. platovej triedy.