Az "Iglói és környéki közalkalmazottak beszerzési csoportjá"-nak intézőbizottsága - Barabás, János 1885-1967
Výkonný výbor "Akvizičnej skupiny verejných zamestnancov Spišskej Novej Vsi a okolia" mal dňa 25. augusta 1917 zasadnutie, na ktorom na miesto odstupujúceho predsedu, banského kapitána Lajosa Weisza, zvolil jednohlasne učiteľa vyššieho gymnázia v Spišskej Novej Vsi Józsefa Strompa. Na takto uprázdnené miesto podpredsedu bol taktiež jednohlasne zvolený sudca kráľovského okresného súdu György Dudinszky.