Stefánia főherczegnő Lőcsén
Arcivojvodkyňa Štefánia v stredu 29. augusta 1917 pricestovala autom zo Starého Smokovca (Tátrafüred) do Levoče, kde zhliadla všetky pamätihodnosti. V jej sprievode bola aj jej dvorná dáma Mária Máriássy. Napoludnie obedovali v mestskom hostinci.