A gölniczbányai kir. telekönyvvezető nyugalomban
Vedúci pozemkovej knihy v Gelnici Gusztáv Mahler ochádza od 1. septembra do dôchodku. Pracoval tu 20 rokov. Jeho rodnou obcou sú Stráže pod Tatrami (Sztrázsa).