Kitüntetés
Za hrdinský postoj pred nepriateľom a vynikajúcu službu dostal domobranecký nadporučík, veliteľ muničného poloddielu Sándor Förster opätovne najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi.