Iparvágány az iglói fűrésztől az erdőbe Némi áldozattal meg lehetne oldani az Igló-Iglófüred közötti forgalom kérdését
Dňa 7. septembra by sa mala konať obhliadka novej priemyselnej železnice, ktorá sa má postaviť. Pre firmu Reiner és Mandula by bolo výhodnejšie premiestnenie píly na Podskalu (Kőalja). Otáznou ostáva problematika osobnej železničnej dopravy medzi Spišskou Novou Vsou a Novoveskými kúpeľmi (Iglófüred). Mesto Spišská Nová Ves musí z obchodného hľadiska tiež priniesť isté obete a zainvestovať, aby sa plány zrealizovali.