Az iglói Vigadó sorsa Demjén Jenő iglófüredi vendéglős bérlőnek jelentkezik
Potom, čo nájomca spišskonovoveskej reduty Károly Pfanczelter padol do rumunského zajatia, vyvstala otázka prenájmu budovy, pretože jeho manželka už tretí rok bojuje s prevádzkovými ťažkosťami. Záujem o prenájom reduty má hostinský z Novoveských kúpeľov Jenő (Eugen) Demjén.