Katonai kitüntetés
Kráľ opätovne vyznamenal diplomovaného železničného inžiniera Košicko-bohumínskej železnice Gusztáva Willheima mladšieho, nadporučíka železničného pluku v zálohe, ktorý pred niekoľkými rokmi pôsobil aj v Spišskej Novej Vsi, za jeho vynikajúcu službu Zlatým záslužným krížom s korunou na stuhe od medaily za statočnosť.