Katonai kitüntetés
Nadporučík 20. honvédskeho pešieho pluku István Starzsinszky, bývalý člen rádu milosrdných v Spišskom Podhradí, dostal za hrdinský postoj pred nepriateľom opätovne najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi.