Személyzeti ügyek a Ksodnál
U Košicko-bohumínskej železnice boli zo služobných dôvodov preložení: koncipient Dr. Jenő Garam z dopravného odboru generálneho riaditeľstva do Veľkej pri Poprade (Poprádfelka), úradník Béla Kádár z Prešova do Budapešti na dopravný odbor generálneho riaditeľstva, kontrolór József Kállia z Kežmarku do Ružomberka (Rózsahegy), úradník Elek Kölcsei z Varína (Várna) do Kežmarku a úradník Ernő Éder z Obišoviec (Abos) do Košíc na oddelenie správy obchodného vedenia. Úradník Ödön Magyari z Kysuckého Nového Mesta (Kiszuczaujhely) nebol preložený do Veľkej, ale do Obišoviec. Spišskonovoveský rušňovodič Béla Gyurcsek bol odmenený za výkon služby.